Miniruneberginmuffinit
Suloiset minimuffinit maistuvat nyt runebergintortuilta. Noin 0,15 €/kpl*
- 35 kpl
- 30 - 60 min
Ainekset
35 kpl
- 3kananmunaa
- 2dlfariinisokeria
- 2tlleivinjauhetta
- 1tlpiparkakkumaustetta
- 35kplPirkka minimuffinivuokia
Tomusokerikreemi
- 1-1 1/2dltomusokeria
Vadelmamousse:
- 1/2liivatelehti
- 1/2dl+ 2 rklPirkka laktoositonta vispikermaa
- 1 1/2rklPirkka vadelmamarmeladia
- 1rkltomusokeria
Valmistus
30 - 60 min- Vaahdota munat ja fariinisokeri. Yhdistä keskenään kuivat aineet ja lisää ne munavaihtoon vuorotellen voisulan kanssa.
- Täytä mffinivuoat kahden pikkulusikan avulla 2/3 täyteen. .
- Paista uunin keskitasolla 175 asteessa noin 15 minuuttia.
- Yhdistä keskenään kaikki tomusokerikreemin ainekset.
- Vaahdota vadelmamoussen ½ dl kermaa.
- Anna liivatelehden puolikkaan pehmetä kulhossa kylmässä vedessä. Purista liivate kuivaksi ja kuumenna 2 rkl kermaa. Liota liivatelehti kuumaan kermaan. Sekoita keskenään kermavaahto, liivateseos, marmeladi ja tomusokeri.
- Kuorruta puolet muffineista vadelmamoussella ja loput tomusokerikreemillä. Koristele esim. tuoreilla vadelmilla ja kuivatulla vadelmarouheella.
Tiesitkö että...
Voit kuorruttaa muffinit myös vain toisella kuorrutteella. Valmista silloin haluamaasi kuorrutetta kaksinkertainen määrä. *Annoshinnat on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan 2/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Sesongit Teemat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Voiko näitä pakastaa?
Ruuneperi, kyllä muffinit voi myös pakastaa.
Aivan ihania pikku muffinsseja. Helppoja tehdä ja maukkaita. Voi hyvin tehdä runebergintorttujen tilalle. Varmasti teen näitä vielä uudelleen.