MiniruneberginmuffinitTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Miniruneberginmuffinit

Suloiset minimuffinit maistuvat nyt runebergintortuilta. Noin 0,15 €/kpl*

  • 35 kpl
  • 30 - 60 min

Ainekset

35 kpl

Tomusokerikreemi

Vadelmamousse:

Valmistus

30 - 60 min
  1. Vaahdota munat ja fariinisokeri. Yhdistä keskenään kuivat aineet ja lisää ne munavaihtoon vuorotellen voisulan kanssa.
  2. Täytä mffinivuoat kahden pikkulusikan avulla 2/3 täyteen. .
  3. Paista uunin keskitasolla 175 asteessa noin 15 minuuttia.
  4. Yhdistä keskenään kaikki tomusokerikreemin ainekset.
  5. Vaahdota vadelmamoussen ½ dl kermaa.
  6. Anna liivatelehden puolikkaan pehmetä kulhossa kylmässä vedessä. Purista liivate kuivaksi ja kuumenna 2 rkl kermaa. Liota liivatelehti kuumaan kermaan. Sekoita keskenään kermavaahto, liivateseos, marmeladi ja tomusokeri.
  7. Kuorruta puolet muffineista vadelmamoussella ja loput tomusokerikreemillä. Koristele esim. tuoreilla vadelmilla ja kuivatulla vadelmarouheella.

Tiesitkö että...

Voit kuorruttaa muffinit myös vain toisella kuorrutteella. Valmista silloin haluamaasi kuorrutetta kaksinkertainen määrä. *Annoshinnat on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan 2/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 28 arvostelua
  • SariAnt3.2.2019

    Aivan ihania pikku muffinsseja. Helppoja tehdä ja maukkaita. Voi hyvin tehdä runebergintorttujen tilalle. Varmasti teen näitä vielä uudelleen.