• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Minisuklaakakut grillissä

Kakkujen valmistus onnistuu myös grillissä! Suussasulavat grillatut minisuklaakakut ovat mahtava jälkiruoka kesän grillihetkiin. Tämäkin resepti vain n. 0,25€/annos*.
Minisuklaakakut grillissä
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 12 annosta
  • 30 - 60 min
  • 191 kcal / annos (50g)

Ainekset

12 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Vaahdota pehmeä voi ja sokerit. Lisää munat yksitellen voi-sokerivaahtoon voimakkaasti vatkaten. Sekoita keskenään vehnäjauhot, kaakao- ja leivinjauhe. Lisää jauhoseos taikinaan varovasti sekoittaen.
  2. Rouhi suklaa veitsellä ja sekoita se taikinan joukkoon. Jaa seos voideltuihin ja jauhotettuihin metallisiin muffinivuokiin.
  3. Valmistele grilli epäsuoralle lämmölle. Paista kakkuja epäsuoralla lämmöllä grillissä 190 asteessa noin kymmenen minuuttia. Kakut saavat jäädä keskeltä pehmeiksi. Anna kakkujen jäähtyä muffinivuoissa noin 10 minuuttia ennen kumoamista. Tarjoile minisuklaakakut jäätelön tai kermavaahdon kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit valmistaa minisuklaakakut myös tavallisessa uunissa. Kypsennä kakkuja 200 asteessa uunin keskitasolla noin 10 minuuttia.*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 2/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 50g100 g

  • 191 kcal800 kJ
  • Proteiinia2,86 g
  • Hiilihydraatteja24,2 g
  • Rasvaa8,94 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille7