• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Minuuttipihvit, barbecuekastike ja papusalaatti

Minuuttipihvit valmistuvat nimensä mukaisesti nopeasti. Tarjoa pihvit itse tehdyn barbecuekastikkeen ja lämpimän papusalaatin kanssa.
Minuuttipihvit, barbecuekastike ja papusalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 235 kcal / annos (275g)

Ainekset

4 annosta
    • 4kpl(à 120 g)naudan ulkofileelehtipihvejä
    • öljyä
    • suolaa
    • mustapippuria

Barbecuekastike

Papusalaatti

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ota pihvit huoneenlämpöön.
  2. Kuori kastikkeen porkkanat, sipuli ja valkosipulinkynnet. Leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi ja kuullota paistokasarissa kuumassa öljyssä. Kaada joukkoon tomaattimurska ja vesi. Lisää lihaliemikuutio, kaneli ja inkivääri. Anna kiehua kannen alla noin 15 minuuttia. Mausta ketsupilla, sinapilla, hunajalla, tabascolla ja suolalla.
  3. Soseuta ainekset sauvasekoittimella. Jäähdytä kastike.
  4. Kuori ja hienonna papusalaatin sipulit ja valkosipulinkynsi. Kuullota niitä kuumassa öljyssä pannulla. Lisää joukkoon valutetut pavut ja kuutioidut tomaatit. Kuumenna. Mausta basilikalla, suolalla ja pippurilla. Ripottele pinnalle ruohosipulia.
  5. Paista pihvit kuumalla pannulla tilkassa öljyä noin 1-2 minuuttia kummaltakin puolelta. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa kylmän barbecuekastikkeen, kuuman papusalaatin ja rapean leivän kanssa.

Ravintosisältö perannos 275g100 g

  • 235 kcal990 kJ
  • Proteiinia8 g
  • Hiilihydraatteja23 g
  • Rasvaa12 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille