• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Meksikolainen papupata

Pirkka-koekeittiössä testatulla meksikolainen papupata -reseptillä valmistat helposti raikkaan, mutta täyttävän kasvisruoan. Resepti vain noin 0,70 €/annos.
Meksikolainen papupata
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Leikkaa porkkana ohuiksi viipaleiksi. Kuutioi paprika.
  2. Kuullota sipuleita ja porkkanaviipaleita hetki öljyssä. Lisää joukkoon paprikat ja jatka kuullottamista pari minuuttia.
  3. Lisää huuhdellut ja valutetut pavut, tomaattimurska, vesi, hienonnetut jalapenoviipaleet, suola ja oregano. Hauduta noin 15 minuuttia, kunnes porkkanat ovat kypsiä. Tarjoa meksikolainen papupata vihreän salaatin ja riisin tai leivän kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 41,5 kcal173 kJ
  • Proteiinia1,71 g
  • Hiilihydraatteja6,06 g
  • Rasvaa1,18 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille17