• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Entrecotepihvit ja mausteiset lohkoperunat

Entrecotepihvit ja mausteiset lohkoperunat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 127 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 1pkt(n. 700 g)naudan entrecotea, marinoitu

Lohkoperunat

Jogurttikastike

Valmistus

30 - 60 min
  1. Valmista ensin perunat. Pese ja harjaa perunat huolellisesti ja leikkaa lohkoiksi. Sekoita isossa kulhossa öljy ja mausteet sekaisin ja lisää kulhoon perunalohkot. Pyörittele perunoita mausteseoksessa ja levitä ne leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 225 asteessa noin 30 minuuttia.
  2. Valmista jogurttikastike. Sekoita mausteet jogurttiin ja anna maustua jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka.
  3. Ota liha huoneenlämpöön noin 1/2 tuntia ennen kypsentämistä. Viipaloi entrecote neljäksi pihviksi. Paista pihvit grillissä tai kuumassa pannussa tilkassa öljyä 2-3 minuuttia kummaltakin puolelta. Tarjoa pihvit lohkoperunoiden ja jogurttikastikkeen kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 127 kcal532 kJ
  • Proteiinia8,19 g
  • Hiilihydraatteja7,69 g
  • Rasvaa7,1 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille