• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Hedelmäinen vuohenjuustosalaattiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Hedelmäinen vuohenjuustosalaatti

Hedelmäinen vuohenjuustosalaatti on muun muassa nektariinien ansiosta raikas mutta ruokaisa salaatti. Mukana yhteensopiva ja maukas kastikeresepti.

  • 5-6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 400 kcal / annos (195g)

Ainekset

5-6 annosta

Kastike

Pinnalle

    • 1dlcashewpähkinöitä
    • 1/2punasipulia
    • basilikan tai sitruunabasilikan lehtiä

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuutioi leipäviipaleet. Paista kuutiot pannulla öljyssä hienonnettujen valkosipulinkynsien kanssa.
  2. Leikkaa paprika ohuiksi suikaleiksi ja nektariinit lohkoiksi. Paloittele vuohenjuusto.
  3. Levitä tarjoiluvadille revityt salaatinlehdet ja päälle paprikasuikaleet, juustopalat, nektariinilohkot ja rypäleet tai kirsikat.
  4. Sekoita kastikeainekset ja kaada salaatille. Paahda cashewpähkinät pannulla ja viipaloi punasipuli. Ripottele salaatin päälle leipäkuutiot, pähkinät ja sipulit. Koristele basilikan lehdillä. Anna maustua kylmässä hetken aikaa ennen tarjoilua.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 195g100 g

  • 400 kcal1 680 kJ
  • Proteiinia11 g
  • Hiilihydraatteja27 g
  • Rasvaa28 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 9 arvostelua