• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Murun marjapiirakka

Murun marjapiirakka
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 annosta
  • 30 - 60 min
  • 279 kcal / 100 g

Ainekset

8 annosta

Muruseos

Valmistus

30 - 60 min
  1. Vaahdota huoneenlämpöinen rasva ja sokeri. Lisää muna vatkaten. Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään. Lisää jauhoseos ja maito taikinaan. Levitä taikina voideltuun piirakkavuokaan (halkaisija 24 cm). Ripottele päälle jäiset marjat.
  2. Sekoita pehmeän rasvan joukkoon kaikki muruseoksen aineet. Ripottele muruseos marjojen pinnalle. Paista 200 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 30 minuuttia. Tarjoa piirakka vaniljajäätelön tai vaahtoutuvan vaniljakastikkeen kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Jos käytät tuoreita marjoja, vähennä hieman paistoaikaa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 279 kcal1 170 kJ
  • Proteiinia4,13 g
  • Hiilihydraatteja31,7 g
  • Rasvaa14,6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille43