• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Pehmeä marjapiirakka

Pehmeä marjapiirakka
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 12 annosta
  • 30 - 60 min
  • 191 kcal / annos (90g)

Ainekset

12 annosta

Kastike

    • 1prk(200 g)Valio maustettua rahkaa, vanilja
    • 1dlmaitoa
    • ripauskardemummaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Vaahdota munat ja sokeri.
  2. Lisää vaahtoon vuorotellen kerma, keskenään sekoitetut kuivat aineet ja rasva.
  3. Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan (halkaisija 30 cm).
  4. Ripottele päälle jäiset marjat.
  5. Paista 200 asteessa uunin alatasolla noin 30 minuuttia.
  6. Ohenna rahka maidolla. Mausta kardemummalla. Tarjoa kastike erikseen. Tarjoa pehmeä marjapiirakka teen kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit vaihdella marjoja maun mukaan, myös omena- ja raparperipalat sopivat piirakkaan. Jos käytät tuoreita marjoja, vähennä hieman paistoaikaa.

Ravintosisältö perannos 90g100 g

  • 191 kcal797 kJ
  • Proteiinia4,1 g
  • Hiilihydraatteja25,4 g
  • Rasvaa7,86 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille10