• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Sipuliset hodarit

Sipuliset hodarit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 356 kcal / annos (150g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Leikkaa 1 nakki viipaleiksi, jätä loput kokonaisiksi. Halkaise, kuori ja suikaloi sipuli.
  2. Ruskista sipuli rasvassa pannulla. Lisää nakkiviipaleet ja ruskista nekin. Mausta chilikastikkeella. Pidä seos lämpimänä.
  3. Ruskista kokonaiset nakit pannulla.
  4. Lämmitä sämpylät mikrossa tai leivänpaahtimessa. Lisää nakit sämpylöiden väliin ja lusikoi päälle sipuliseos.

Ravintosisältö perannos 150g100 g

  • 356 kcal1 490 kJ
  • Proteiinia13,5 g
  • Hiilihydraatteja27,9 g
  • Rasvaa20,9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1