• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Mustapapu-jauhelihakastike

Mustapapu-jauhelihakastike on helppo ja edullinen arkiruoka. Resepti vain noin 0,95€/annos*.
Mustapapu-jauhelihakastike
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • alle 30 min
  • 110 kcal / annos (170g)

Ainekset

6 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Hienonna kuorittu sipuli ja valkosipulinkynnet. Ruskista jauheliha kuumalla pannulla omassa rasvassaan. Lisää sipulit pannulle kuullottumaan ja laske hieman lämpöä.
  2. Kaada joukkoon huuhdotut ja valutetut mustapavut. Lisää paseerattu tomaatti ja ohenna kastiketta vedellä (käytä säilyketölkin huuhdelientä). Mausta kastike suolalla ja kanelilla. Kuumenna kastike kiehuvaksi ja tarjoa pastan tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Kastike sopii myös tortillojen täytteeksi. Jätä kastike tällöin hieman paksummaksi. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 7/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 170g100 g

  • 110 kcal471 kJ
  • Proteiinia12 g
  • Hiilihydraatteja6 g
  • Rasvaa5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille16