• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Mustikka-banaanipaistos

Mustikka-banaanipaistos
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 annosta
  • 30 - 60 min
  • 356 kcal / annos (150g)

Ainekset

8 annosta

Täyte

Kastike

Valmistus

30 - 60 min
  1. Voitele piirakkavuoka (halkaisija 26 cm). Muotoile sulaneesta taikinasta kaksi pyöreää kakkua. Kauli kakut jauhotetulla pöydällä pyöreiksi piirakkavuoan kokoisiksi levyiksi. Nosta toinen levyistä piirasvuokaan ja painele taikinaa myös vuoan reunoille. Pistele pohja ja paista 200 asteessa uunin alatasolla noin 10 minuuttia.
  2. Levitä mustikat pohjan päälle ripottele pinnalle sokeri ja perunajauho-inkivääriseos. Levitä viipaloidut banaaniviipaleet päälle.
  3. Nosta toinen taikinalevy kanneksi ja pistele pintaan muutama reikä. Jatka paistamista uunin keskitasolla vielä noin 20-30 minuuttia, kunnes pinta on saanut vähän väriä.
  4. Vaahdota vaniljakastike ja mausta se inkiväärillä. Tarjoa mustikkapaistos haaleana.

Ravintosisältö perannos 150g100 g

  • 356 kcal1 490 kJ
  • Proteiinia4,8 g
  • Hiilihydraatteja43,7 g
  • Rasvaa16,6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille7