Mustikka-valkosuklaakakkuTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Mustikka-valkosuklaakakku

Upeassa mustikka-valkosuklaajuustokakussa on mustikka- ja valkosuklaakerrosten pinnalla mustikkakiille. Kakku syntyy kätevästi valmiista mustikkasoseesta ja koristeet on tosi helpot. Noin 1,55€/annos.*

  • 16 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

16 annosta

Pohja

Valkosuklaatäyte

Mustikkatäyte

Kiille

    • 3dlBonne Premium mustikkasosetta
    • 1/2dlsokeria
    • 3liivatelehteä

Koristeeksi

    • valkoisia vaniljamarenkeja
    • Pirkka valkosuklaahippuja
    • Pirkka valkoista leivontasuklaata lastuina

Valmistus

yli 60 min
  1. Hienonna keksit monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella. Sekoita joukkoon sulatettu rasva. Painele seos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan (⌀ 24 cm) pohjalle. Nosta jääkaappiin jähmettymään.
  2. Pane valkosuklaatäytteen liivatelehdet kylmään veteen pehmenemään 10 minuutiksi. Vaahdota kerma. Sekoita tuorejuustot kerman joukkoon sähkövatkaimella.
  3. Sulata paloiteltu valkosuklaa mikrossa (teho 350 W) 2