YlioppilaskakkuTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Ylioppilaskakku

Ylioppilaskakku nappaa värinsä ylioppilaslakista! Rahkalla raikastettu kakku on superhelppo, joten voit keskittyä kunnolla koristeluun.

  • 12 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

12 annosta

Täyte

Koristeluun

    • 1pkt(72 g)Pirkka Parhaat macarons coffee & hazelnut & chocolate brownie
    • mustia, valkoisia ja kultaisia makeisia
    • mustia, valkoisia ja kultaisia koristerakeita
    • minimarenkeja
    • ylioppilaslakki-koriste

Valmistus

yli 60 min
  1. Hienonna täytekeksit monitoimikoneessa. Sekoita joukkoon voisula. Painele seos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan (⌀ 24 cm) pohjalle.
  2. Ota tuorejuustot huoneenlämpöön. Vatkaa vispikerma vaahdoksi.
  3. Sekoita notkistetut tuorejuustot, maitorahka ja sokerit suuressa kulhossa. Kääntele joukkoon kermavaahto.
  4. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Kuumenna sitruunanmehu pienessä kattilassa kiehuvaksi. Nosta levyltä ja sekoita joukkoon puristellut liivatteet. Anna seoksen jäähtyä hetki.
  5. Lisää liivateseos tuorejuustomassaan ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.
  6. Kaada täyte pohjan päälle. Anna kakun hyytyä kelmulla peitettynä yön yli jääkaapissa.
  7. Koristele kakku macaron-leivoksilla, mustilla, valkoisilla ja kultaisilla makeisilla ja koristerakeilla, marengeilla ja muovisella tai sokerimassasta tehdyllä ylioppilaslakilla.

Tiesitkö että...

Vinkki! Valitse kakun koristeluun oman mielesi mukaan mustia, valkoisia ja kultaisia makeita koristeita.

Kategoriat

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Iso Omena
Vaihda
  • Pirkka Black & Cream vaniljanmakuinen täytekeksi 176g
    Pirkka Black & Cream vaniljanmakuinen täytekeksi 176g
    1,19/kpl6,76/kg
  • Pirkka suomalainen voi 400g
    Pirkka suomalainen voi 400g
    3,35/kpl8,37/kg
  • Valio voi 400g pöytärasia normaalisuolainen vlakt
    Valio voi 400g pöytärasia normaalisuolainen vlakt
    4,69/kpl11,72/kg