Mustikkajuustokakkujäätelö
Mustikkajuustokakusta tutut maut sukeltavat nyt jäätelön joukkoon. Helppo jäätelö valmistuu näppärästi ilman jäätelökonetta. Noin 1,30€/annos.*
8 annostayli 60 min
Ainekset
8 annosta
- 1/2dlglukoosisiirappia
- 2tlk(à 2 dl)Pirkka laktoositonta vispikermaa
- 1prk(180 g)Pirkka maustamatonta tuorejuustoa
- 1prk(397 g)kondensoitua maitoa (makeutettu maitotiiviste)
- 1 1/2tlPirkka vaniljasokeria
Lisäksi
Valmistus
yli 60 min- Sekoita glukoosisiirappi ja mustikkasose.
- Vaahdota kerma kuohkeaksi, napakaksi vaahdoksi. Notkista tuorejuuston rakenne toisessa kulhossa. Sekoita kondensoitu maito ja vaniljasokeri tuorejuuston joukkoon. Vatkaa tasaiseksi. Kääntele lopuksi kermavaahto jäätelömassaan.
- Kaada puolet jäätelömassasta laakeaan pakastusta kestävään astiaan. Valuta puolet mustikkaseoksesta lusikalla leveiksi raidoiksi jäätelömassan päälle. Marmoroi mustikkaseos jäätelömassan joukkoon vetämällä lusikan kärjellä mustikkaraitojen poikki. Kaada loppu jäätelömassa tasaisesti vuokaan ja tee pinnalle toinen mustikkakerros samalla tavalla. Ripottele päälle suklaahiput ja murustele keksejä.
- Peitä astia kannella tai kelmulla ja anna pakastua yön yli. Tarjoa jäätelö mustikkasoseen kanssa.
Katso video
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 02/2022. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Sesongit Erityisruokavaliot
Kommentoi