• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Mustikkaminijuustokakut

Mustikkaminijuustokakut ovat suupalan kokoinen vaihtoehto isolle juustokakulle. Pursottamalla annostelet kätevästi täytteen kekseille.
Mustikkaminijuustokakut
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 14 kpl
  • yli 60 min
  • 110 kcal / annos (40g)

Ainekset

14 kpl

Täyte

Valmistus

yli 60 min
  1. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä noin 10 minuuttia. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita keskenään rahka, sokeri, vanilliinisokeri ja sitruunankuoriraaste. Lisää jäiset mustikat ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Sekoita joukkoon kermavaahto.
  2. Kuumenna sitruunamehu kiehuvaksi ja nosta liedeltä. Purista liivatelehdistä ylimääräinen vesi. Liuota liivatteet mehuun ja sekoita tasaiseksi. Sekoita liivateliemi täytteeseen. Anna täytteen hyytyä jääkaapissa peitettynä noin 30 minuuttia
  3. Lusikoi täyte pursotinpussiin ja pursota ruusukkeiksi keksien päälle. Anna hyytyä noin 2 tuntia jääkaapissa.

Ravintosisältö perannos 40g100 g

  • 110 kcal460 kJ
  • Proteiinia2 g
  • Hiilihydraatteja13 g
  • Rasvaa5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille