MustikkapiirakkajäätelöTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Mustikkapiirakkajäätelö

Helppo itse tehty mustikkapiirakkajäätelö yhdistää vaniljajäätelön ja mustikkapiirakan maut. Aito piirakan maku syntyy kardemummasta, kaurakekseistä ja ranskankermasta. Noin 1,05€/annos*

  • 8 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

8 annosta
    • 1prk(397 g)kondensoitua maitoa (makeutettu maitotiiviste)
    • 4dlPirkka kuohukermaa
    • 1prk(150 g)Pirkka crème fraîchea (ranskankermaa, 18 %)
    • 1tlkardemummaa
    • 4dl(200 g)mustikoita
    • 100gPirkka kauradigestivekeksejä, gluteeniton

Valmistus

yli 60 min
  1. Vatkaa kondensoitu maito, kerma, ranskankerma ja kardemumma sähkövatkaimella pehmeäksi vaahdoksi.
  2. Jos käytät pakastemustikoita, sulata niitä hieman. Kääntele mustikat jäätelöseokseen.
  3. Rouhi keksit. Kaada jäätelömassaa ja keksimuruja kerroksiksi suorakaiteen malliseen rasiaan tai leipävuokaan ja laita pakastimeen vähintään 6 tunniksi. Jäätelöä ei tarvitse sekoittaa pakastuksen aikana.
  4. Jos jäätelö on ollut pakastimessa yön yli, ota se huoneenlämpöön pehmenemään 15 minuuttia ennen tarjoamista.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 05/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu