Mustikkapiirakkajäätelö
Helppo itse tehty mustikkapiirakkajäätelö yhdistää vaniljajäätelön ja mustikkapiirakan maut. Aito piirakan maku syntyy kardemummasta, kaurakekseistä ja ranskankermasta. Noin 1,05€/annos*
8 annostayli 60 min
Ainekset
8 annosta
- 1prk(397 g)kondensoitua maitoa (makeutettu maitotiiviste)
- 1prk(150 g)Pirkka crème fraîchea (ranskankermaa, 18 %)
- 1tlkardemummaa
- 4dl(200 g)mustikoita
Valmistus
yli 60 min- Vatkaa kondensoitu maito, kerma, ranskankerma ja kardemumma sähkövatkaimella pehmeäksi vaahdoksi.
- Jos käytät pakastemustikoita, sulata niitä hieman. Kääntele mustikat jäätelöseokseen.
- Rouhi keksit. Kaada jäätelömassaa ja keksimuruja kerroksiksi suorakaiteen malliseen rasiaan tai leipävuokaan ja laita pakastimeen vähintään 6 tunniksi. Jäätelöä ei tarvitse sekoittaa pakastuksen aikana.
- Jos jäätelö on ollut pakastimessa yön yli, ota se huoneenlämpöön pehmenemään 15 minuuttia ennen tarjoamista.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 05/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Leivonta ja jälkiruoat Erityisruokavaliot
Kommentoi
Niin helppoa ja oi, niin hyvää.