• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Mustikkasiirappi

Mustikkasiirappi
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • alle 15 min
  • 204 kcal / 100 g

Ainekset

    • 1lmustikoita
    • 7dlsokeria
    • 1dlvettä

Valmistus

alle 15 min
  1. Mittaa kaikki mustikkasiirapin ainekset kattilaan.
  2. Kuumenna ja keitä miedolla lämmöllä 10-15 minuuttia.
  3. Siivilöi mustikat ja kaada liemi puhtaaseen, kuumennettuun lasipulloon.
  4. Tarjoa jäätelön ja lettujen kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 204 kcal853 kJ
  • Proteiinia0,23 g
  • Hiilihydraatteja48,9 g
  • Rasvaa0,28 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1