Muurinpohjalettuja ja mansikkacremeä
Muurinpohjaletut kuuluvat kesään. Kruunaa herkulliset letut mansikkacremellä ja koristele tuoreilla mansikoilla.
5 annosta30 - 60 min588 kcal / annos (300g)
Ainekset
5 annosta
- 1prk(2 dl)Pirkka Kevyt kermaviiliä
- 3dlmaitoa
- 2munaa
- 1tlsuolaa
- 2 1/2dlvehnäjauhoja
- 1/2dlöljyä
Paistamiseen
- voita tai margariinia
Täyte
- 1tlk(2 1/2 dl)vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
- 1dlPirkka appelsiinimarmeladia
- 1/2-1lmansikoita
Valmistus
30 - 60 min- Sekoita kulhossa kermaviili, maito, munat, suola, leseet, jauhot ja öljy. Anna taikinan turvota puolisen tuntia.
- Vaahdota Flora Vanilla. Sekoita joukkoon appelsiinimarmeladi ja paloitellut mansikat. Jätä mansikoita myös koristeeksi.
- Paista taikinasta kuumassa pannussa rasvassa isoja ohuita lettuja 10 kpl. Peitä letut niin, että ne pysyvät kuumina. Tarjoa mansikkavaahdon kanssa.
Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Sesongit
Ravintosisältö per annos 300g100 g
- 588 kcal2 460 kJ
- Proteiinia 14,1 g
- Hiilihydraatteja61,2 g
- Rasvaa32,4 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi