• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Muurinpohjalettuja ja mansikkacremeä

Muurinpohjalettuja ja mansikkacremeä
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 588 kcal / annos (300g)

Ainekset

5 annosta

Paistamiseen

    • voita tai margariinia

Täyte

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sekoita kulhossa kermaviili, maito, munat, suola, leseet, jauhot ja öljy. Anna taikinan turvota puolisen tuntia.
  2. Vaahdota Flora Vanilla. Sekoita joukkoon appelsiinimarmeladi ja paloitellut mansikat. Jätä mansikoita myös koristeeksi.
  3. Paista taikinasta kuumassa pannussa rasvassa isoja ohuita lettuja 10 kpl. Peitä letut niin, että ne pysyvät kuumina. Tarjoa mansikkavaahdon kanssa.

Ravintosisältö perannos 300g100 g

  • 588 kcal2 460 kJ
  • Proteiinia14,1 g
  • Hiilihydraatteja61,2 g
  • Rasvaa32,4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2