Muurinpohjalettuja ja mansikkacremeä
- Annosmäärä5 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
Muurinpohjaletut kuuluvat kesään. Kruunaa herkulliset letut mansikkacremellä ja koristele tuoreilla mansikoilla.
Ainekset
5 annosta
1 prk (2 dl) | tai |
3 dl | maitoa tai |
2 | munaa tai |
1 tl | suolaa tai |
1 dl | tai |
2 1/2 dl | vehnäjauhoja tai |
1/2 dl | öljyä tai |
Paistamiseen | |
---|---|
voita tai margariinia tai | |
Täyte | |
1 tlk (2 1/2 dl) | vaahtoutuvaa vaniljakastiketta tai |
1 dl | tai |
1/2–1 l | mansikoita tai |
Valmistus
30 - 60 min
Sekoita kulhossa kermaviili, maito, munat, suola, leseet, jauhot ja öljy. Anna taikinan turvota puolisen tuntia.
Vaahdota Flora Vanilla. Sekoita joukkoon appelsiinimarmeladi ja paloitellut mansikat. Jätä mansikoita myös koristeeksi.
Paista taikinasta kuumassa pannussa rasvassa isoja ohuita lettuja 10 kpl. Peitä letut niin, että ne pysyvät kuumina. Tarjoa mansikkavaahdon kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min4,7(110 arvostelua)
- yli 60 min4,3(7 arvostelua)
- 30 - 60 min4,1(14 arvostelua)
- 30 - 60 min
- 30 - 60 min3,9(21 arvostelua)
- 30 - 60 min4,5(36 arvostelua)
- 30 - 60 min3,9(20 arvostelua)
- 30 - 60 min4,1(27 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 3,8 (10 arvostelua)