Talkkunaletut ja mustikkapöperö
- Annosmäärä8 kpl
- Valmistusaika30 - 60 min
Lettutaikina valmistetaan talkkunajauhoista. Rapeiden lettujen kaveriksi valmistetaan mustikkaista vaniljakastiketta.
Ainekset
8 kpl
- 1/2 l kevyt- tai täysmaitoa
- 1 kananmuna
- 1 1/2 dl vehnäjauhoja
- 1 dl talkkunajauhoja (Taivalkosken tai hämäläistä)
- 1/2 tl suolaa
Paistamiseen
- juoksevaa rasvaseosta
Täyte
- 1 tlk (2 dl) vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
- 4 dl (200 g) mustikoita (tuore tai pakaste)
- 1/2 dl talkkunajauhoja (Taivalkosken tai hämäläistä)
Ravintosisältö
- Energia792 kJ / 189 kcal
- Rasva5,6 g
- josta tyydyttynyttä2,7 g
- Hiilihydraatit26,9 g
- josta sokereita10,1 g
- Proteiini6 g
- Suola0,7 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
- Sekoita lettutaikinan ainekset kulhossa. Anna lettutaikinan turvota noin 30 minuuttia.
- Paista taikinasta (muurinpohja)pannulla ohuita lettuja.
- Vaahdota vaniljakastike. Sekoita joukkoon mustikat ja talkkunajauhot.
Vinkki! Talkkunaletut maistuvat myös suolaisten täytteiden kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
- Plussa-etu −9 %Plussa-kortillaEtuhinta 2,80/2 kpl2,80/lIlman Plussa-korttia 1,55/kpl (3,10/l)
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- alle 5 min4,0(39 arviota)
- 30 - 60 min3,7(40 arviota)
- alle 15 min4,0(83 arviota)
- yli 60 min4,0(35 arviota)
- 30 - 60 min3,8(10 arviota)
- 30 - 60 min4,7(27 arviota)
- alle 30 min3,9(34 arviota)
- 30 - 60 min3,7(12 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,9 (18 arviota)