• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Talkkunaletut ja mustikkapöperö

Lettutaikina valmistetaan talkkunajauhoista. Rapeiden lettujen kaveriksi valmistetaan mustikkaista vaniljakastiketta.
Talkkunaletut ja mustikkapöperö
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 kpl
  • 30 - 60 min
  • 190 kcal / annos (100g)

Ainekset

8 kpl
    • 1/2lkevyt- tai täysmaitoa
    • 1kananmuna
    • 1 1/2dlvehnäjauhoja
    • 1dltalkkunajauhoja (Taivalkosken tai hämäläistä)
    • 1/2tlsuolaa

Paistamiseen

    • juoksevaa rasvaseosta

Täyte

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sekoita lettutaikinan ainekset kulhossa. Anna lettutaikinan turvota noin 30 minuuttia.
  2. Paista taikinasta (muurinpohja)pannulla ohuita lettuja.
  3. Vaahdota vaniljakastike. Sekoita joukkoon mustikat ja talkkunajauhot.

Tiesitkö että...

Vinkki! Talkkunaletut maistuvat myös suolaisten täytteiden kanssa.

Ravintosisältö perannos 100g100 g

  • 190 kcal795 kJ
  • Proteiinia7 g
  • Hiilihydraatteja24 g
  • Rasvaa7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1