• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Nakkistroganoff

Perusnakkikastike muuntautuu stroganoffiksi, kun lisäät joukkoon maustekurkkua ja tilkan kermaa. Resepti vain noin 0,60 €/annos*.
Nakkistroganoff
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3 annosta
  • alle 30 min
  • 320 kcal / annos (230g)

Ainekset

3 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Viipaloi nakit. Hienonna kuorittu sipuli. Ruskista nakit ja sipuli kevyesti rasvassa. Ripottele pinnalle jauhot ja sekoita hyvin. Siirrä pannu kuumalta levyltä ja sekoita joukkoon vesi.
  2. Siirrä pannu takaisin levylle ja mausta kastike tomaattipyreellä, soijakastikkeella ja mustapippurilla. Keitä kastiketta noin 5 minuuttia. Lisää kerma ja kiehauta. Kuutioi kurkkuviipaleet ja sekoita ne lopuksi nakkikastikkeen joukkoon.
  3. Tarjoa nakkistroganoff perunoiden tai perunasoseen sekä salaatin kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 230g100 g

  • 320 kcal1 340 kJ
  • Proteiinia12 g
  • Hiilihydraatteja9 g
  • Rasvaa27 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille15