Vegaaninen nakkikastike
Vegaaninen nakkikastike syntyy helposti soijanakeista ja kaura kasvirasvasekoitteesta. Arkiruokien klassikko maistuu perunoiden tai perunasoseen kanssa. Noin 1,45€/annos.*
- 4 annosta
- alle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 1pkt(300 g)Hälsans Kök Plant-based Sausage -kasvisnakkeja (pakaste)
- 1(100 g)sipuli
- 1rklrypsiöljyä
- 1/2dlvehnäjauhoja
- 4dlvettä
- 1rklPirkka tomaattisosetta
- 1tlk(2 dl)Pirkka kaura kasvirasvasekoitetta (16 %)
- n. 1rklsoijakastiketta
- 1/2rklPirkka sinappia
- ripausmustapippuria
- persiljaa
Valmistus
alle 30 min- Ota nakit sulamaan pöydälle noin vartiksi tai kuumenna niitä hetki mikron sulatusteholla. Leikkaa kohmeiset nakit viipaleiksi. Hienonna kuorittu sipuli.
- Kuullota sipuleita öljyssä kasarissa pari minuuttia. Lisää nakkiviipaleet. Anna ruskistua ja ripottele pinnalle vehnäjauhot. Sekoita hyvin.
- Lisää vesi ja tomaattisose. Anna kiehua miedolla lämmöllä pari minuuttia. Lisää kaura kasvisrasvasekoite ja keitä vielä 2-3 minuuttia.
- Mausta kastike soijakastikkeella, sinapilla ja pippurilla. Koristele persiljalla. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai kaurajuomaan tehdyn perunasoseen kanssa.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 12/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Teemat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi