• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Neljän juuston pasta

Neljän juuston pasta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 828 kcal / annos (450g)

Ainekset

4 annosta
    • 100gmustaleima emmentalia
    • 50gsinihomejuustoa
    • 2dlruokakermaa
    • 1dlomenatäysmehua
    • 1prk(250 g)mascarpone-tuorejuustoa
    • mustapippuria

Lisäksi

    • 400gpenne-pastaa

Pinnalle

    • 1dlraastettua parmesaania

Valmistus

alle 30 min
  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Raasta emmental ja parmesaani. Paloittele sinihomejuusto.
  2. Kiehauta kerma ja omenamehu kattilassa. Lisää kaikki muut juustot paitsi parmesaani. Kuumenna ja sekoita kastike tasaiseksi. Mausta mustapippurilla.
  3. Sekoita kastike valutetun pastan joukkoon ja kaada se vuokaan. Ripottele päälle parmesaaniraaste ja kuorruta pasta 225-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Tarjoa vihreän salaatin kanssa.

Ravintosisältö perannos 450g100 g

  • 828 kcal3 470 kJ
  • Proteiinia35 g
  • Hiilihydraatteja116 g
  • Rasvaa25 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1