Hyppää sisältöön
Kikherne-fetajuustopasta Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Kikherne-fetajuustopasta

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Kananmunaton
Helppo ja nopea arki-illan pastaruoka syntyy kikherneistä ja aurinkokuivatuista tomaateista.
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta

Ravintosisältö

  • Energia
    821 kJ / 197 kcal
  • Rasva
    7,7 g
  • josta tyydyttynyttä
    2,9 g
  • Hiilihydraatit
    22,8 g
  • josta sokereita
    1,2 g
  • Proteiini
    7,5 g
  • Suola
    0,6 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 30 min
  1. Laita pastavesi kiehumaan.
  2. Suikaloi punasipuli ja viipaloi valkosipulinkynnet. Valuta aurinkokuivatut tomaatit taloupaperin päällä ja suikaloi tomaatit.
  3. Mittaa tomaattien öljy pannulle ja kuullota siinä sipulit pehmeiksi. Lisää tomaatit ja paista hetki pienellä lämmöllä.
  4. Valuta kikherneet ja lisää ne pannulle. Murustele feta.
  5. Laita pasta kiehumaan suolalla maustettuun veteen ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan. Kun pasta on kypsää, valuta vesi pois ja sekoita kikherneseos pastan joukkoon. Lisää öljyä tarvittaessa. Sekoita joukkoon lopuksi fetamuru.
  6. Rouhi päälle reilusti mustapippuria. Raasta halutessasi päälle parmesaanijuustoa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,0 (300 arviota)

  • Elvi
    4 kuukautta sitten
    Lisäsin purkillinen kaura-kasvisvalmistetta ja annoin fetajuuston sulaa kastikkeen joukkoon. Nam, nam.
  • X
    1 vuosi sitten
    Helppo, mutta maku oli hieman tylsä. Laitoin kommenttejen perusteella itsekin vähemmän pastaa, mikä oli hyvä päätös.
  • Arjen pelastus
    1 vuosi sitten
    Tästä on tullut koko perheen suosikkilohturuokaa!
  • Yksineläjä
    4 vuotta sitten
    Perusruokaa. Vois kehittää tuota vähän mielenkiintoisempaan suuntaan, mutta menee nopeasti noinkin.
  • Jännäruoan laittaja
    5 vuotta sitten
    Pastaa on tosiaan liikaa suhteessa muihin aineksiin. Lisäsin makeita kirsikkatomaatteja ja tarjosin maalaispatongin kanssa. Meni jatkoon.
  • Minä
    5 vuotta sitten
    Vähemmän pastaa, tuplasti kikherneitä, ja maun mukaan maustoin kikherneet paprikalla ja chilisoosilla. Hyvä pitää pasta al dente, laittaa hieman pastan keitinvettä sekaan loppuvaiheessa että maut sekoittuvat, ja antaa vetäytyä.
  • simppeli perusohje
    5 vuotta sitten
    Vähensin pastamäärää 300 grammaan ja oli riittävästi. Juuri 4 annosta tuli. Parmesaaniraasteen käyttöä suosittelen jos siitä vaan yhtään pitää, tuli paljon maukkaampaa kuin ilman. Saatanpa tehdä toistekin (:
  • hmm
    5 vuotta sitten
    Ihan hyvää, tosin huomasin itse kyllästyväni makuun nopeasti. Mutta helppo ja ihan hyvä arkiruokaa
  • Makujen puolestapuhuja
    6 vuotta sitten
    Miksi pastaa pitää kaikkiin resepteihin laittaa niin älyttömästi? Onneksi sitä on helppo vähentää. Itse laitoin puolet ja oli silti liikaa. Ihan hyvä arkiresepti kuitenkin.
  • Naminami
    6 vuotta sitten
    On kyllä hyvää. Itse laitoin chilimajoneesia vielä kylkeen. Uusi lempiruoka!
  • Satsa
    6 vuotta sitten
    Yllättävän hyvää. En mitannut pastaa, joten oma annokseni kestäisi enemmänkin salaattijuustoa ja kikherneseosta.
  • herne
    8 vuotta sitten
    Laitoin vähemmän pastaa kuin ohjeessa, sekä kikherneseokseen sopi hyvin lusikallinen chili hummusta. Tästä tuli uusi lemppari, kiitos! :)
  • K-Kuluttajapalvelu
    8 vuotta sitten
    apuaR, ei hätää. Säilyvyyttä ei heikennä, että olet laittanut laittanut juuston pannulle. Toivottavasti maistuu!
  • apuaR
    8 vuotta sitten
    Kun ohjeessa luki, että salaattijuusto pitää lisätä lopuksi. Itse vahingossa laitoin sen salaattijuuston suoraan pannulle. Tekeekö se juustolle jotain, pystyykö sitä vielä jääkaapissa säilyttämään ja syödä seuraavana päivänä?
  • apuaR
    8 vuotta sitten
    Pystyykö ruokaa (salaattijuuston takia) säilömään enää, kun vahingossa laitoin sen jo tohon pannulle. :(