• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Kikherne-fetajuustopastaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Kikherne-fetajuustopasta

Helppo ja nopea arki-illan pastaruoka syntyy kikherneistä ja aurinkokuivatuista tomaateista. Noin 0,90€/annos.

  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Laita pastavesi kiehumaan.
  2. Suikaloi punasipuli ja viipaloi valkosipulinkynnet. Valuta aurinkokuivatut tomaatit taloupaperin päällä ja suikaloi tomaatit.
  3. Mittaa tomaattien öljy pannulle ja kuullota siinä sipulit pehmeiksi. Lisää tomaatit ja paista hetki pienellä lämmöllä.
  4. Valuta kikherneet ja lisää ne pannulle. Murenna salaattijuusto.
  5. Laita pasta kiehumaan suolalla maustettuun veteen ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan. Kun pasta on kypsää, valuta vesi pois ja sekoita kikherneseos pastan joukkoon. Lisää öljyä tarvittaessa. Sekoita joukkoon lopuksi salaattijuustomuru.
  6. Rouhi päälle reilusti mustapippuria. Raasta halutessasi päälle parmesaanijuustoa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 41 arvostelua
  • herne3.4.2017

    Laitoin vähemmän pastaa kuin ohjeessa, sekä kikherneseokseen sopi hyvin lusikallinen chili hummusta. Tästä tuli uusi lemppari, kiitos! :)

  • apuaR 2.3.2017

    Kun ohjeessa luki, että salaattijuusto pitää lisätä lopuksi. Itse vahingossa laitoin sen salaattijuuston suoraan pannulle. Tekeekö se juustolle jotain, pystyykö sitä vielä jääkaapissa säilyttämään ja syödä seuraavana päivänä?

  • K-Kuluttajapalvelu2.3.2017

    apuaR, ei hätää. Säilyvyyttä ei heikennä, että olet laittanut laittanut juuston pannulle. Toivottavasti maistuu!

  • apuaR2.3.2017

    Pystyykö ruokaa (salaattijuuston takia) säilömään enää, kun vahingossa laitoin sen jo tohon pannulle. :(