• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Nieriää ja uunikasviksia

Nieriää ja uunikasviksia
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 445 kcal / annos (355g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Pese perunat hyvin ja kuivaa ne talouspaperilla. Leikkaa perunat kuorineen ohuiksi viipaleiksi. Kuori ja viipaloi sipulit. Pane viipaleet kulhoon ja sekoita joukkoon öljy, rosmariini, suola ja mustapippuri.
  2. Levitä peruna-sipuliseos ohueksi kerrokseksi pellille leivinpaperin päälle. Kypsennä 225 asteessa noin 15 minuuttia.
  3. Voitele kalat öljyllä. Pariloi ensin lihapuolelta ja sitten nahkapuolelta 2-3 minuuttia/puoli. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Siirrä peruna-sipuliseos laakeaan uunivuokaan. Nosta kalapalat ja halkaistut miniluumutomaatit uuniin perunoiden päälle. Laske lämpö 175 asteeseen ja jatka paistamista noin 5 minuuttia, kunnes kala on kypsää.
  5. Keitä pavut pakkauksen ohjeen mukaan ja lisää ne kasvisten päälle. Koristele halutessasi tuoreilla yrteillä.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 355g100 g

  • 445 kcal1 860 kJ
  • Proteiinia32 g
  • Hiilihydraatteja28 g
  • Rasvaa22 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua