Nieriää ja uunikasviksia
Nieriä maistuu uunikasvisten kanssa. Niin helppoa ja herkullista.
4 annostaalle 30 min445 kcal / annos (355g)
Ainekset
4 annosta
- 2punasipulia
- 1-2rklöljyä
- 1tlrosmariinia
- 1/2tlsuolaa
- ripausmustapippuria
- 1rs(250 g)Pirkka miniluumutomaatteja
- n. 600gnieriä- tai lohifileetä annospaloina
- 1rklöljyä
- ripaussuolaa
- ripausmustapippuria
Valmistus
alle 30 min- Pese perunat hyvin ja kuivaa ne talouspaperilla. Leikkaa perunat kuorineen ohuiksi viipaleiksi. Kuori ja viipaloi sipulit. Pane viipaleet kulhoon ja sekoita joukkoon öljy, rosmariini, suola ja mustapippuri.
- Levitä peruna-sipuliseos ohueksi kerrokseksi pellille leivinpaperin päälle. Kypsennä 225 asteessa noin 15 minuuttia.
- Voitele kalat öljyllä. Pariloi ensin lihapuolelta ja sitten nahkapuolelta 2-3 minuuttia/puoli. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Siirrä peruna-sipuliseos laakeaan uunivuokaan. Nosta kalapalat ja halkaistut miniluumutomaatit uuniin perunoiden päälle. Laske lämpö 175 asteeseen ja jatka paistamista noin 5 minuuttia, kunnes kala on kypsää.
- Keitä pavut pakkauksen ohjeen mukaan ja lisää ne kasvisten päälle. Koristele halutessasi tuoreilla yrteillä.
Katso video
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 355g100 g
- 445 kcal1 860 kJ
- Proteiinia 32 g
- Hiilihydraatteja28 g
- Rasvaa22 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi
Loistavan maukasta ja helppo valmistaa.