Kirvelillä kuorrutettu nieriäTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Kirvelillä kuorrutettu nieriä

Kirvelillä maustettu nieriä valmistuu helposti uunissa ja sopii kevään juhlapöytään. Noin 3,10€/annos*

  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta
    • 2(n.600 g)nieriä- tai kirjolohifilettä
    • 3/4tlsuolaa

Yrttikuorrutus

Valmistus

alle 30 min
  1. Leikkaa kalafileet kolmeen palaan. Ripottele pinnalle suola.
  2. Hienonna kirveli kulhoon. Sekoita joukkoon pankojauho ja öljy sekä mausteet. Anna vetäytyä muutama minuutti.
  3. Nosta kalat leivinpaperin päälle uunipellille. Painele kuorrutus pinnalle.
  4. Paista 200 asteessa 8-10 minuuttia, kunnes kala on mehevän kypsää.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan 2/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu