NyhtökauramakaronilaatikkoTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Nyhtökauramakaronilaatikko

Nyhtökauramakaronilaatikko on lihaton, kanamunaton ja maidoton. Vegaaninen makaronilaatikko saa makua hieman tulisesta arrabbiatapestosta. Tarjoa ketsupin kanssa. Noin 1,40€/annos*

  • 6 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

6 annosta

Lisäksi

    • 5dlPirkka kaurajuomaa

Pinnalle

    • 2rklkorppujauhoja
    • tuoretta basilikaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Keitä makaroneja 8 minuuttia reilusti suolalla maustetussa vedessä (2 litraa vettä + 2 tl suolaa). Valuta makaronit lävikössä.
  2. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipuli öljyssä pannulla.
  3. Sekoita voidellussa laakeassa uunivuoassa makaronit, sipuli, arrabbiatapesto ja mustapippuri. Revi nyhtökauraa tarvittaessa hieman pienemmiksi paloiksi ja sekoita joukkoon. Sekoita kauramaito tasaisesti makaronilaatikkomassan joukkoon. Tasoita makaronilaatikon pinta lastalla ja painele laatikkoa samalla hieman tiiviimmäksi. Ripottele pinnalle korppujauhoja.
  4. Paista 175-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Koristele valmis makaronilaatikko tuoreella basilikalla.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit halutessasi lisätä makaronilaatikon pinnalle korppujauhoseoksen sijaan ohuita tomaattiviipaleita. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 01/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 20 arvostelua