Vegaaninen pyttipannu
Herkullinen vegaaninen versio perinteisestä pyttipannusta syntyy kasvismakkaroista. Pyttis maustetaan mausteisella pestolla ja tuoreella basilikalla.
4 annostaalle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 1pkt(280 g)VegMe kasvismakkaraa
- 300gkukkakaalia
- 1(100 g)sipuli
- 1 1/2rklöljyä
- 1/2-3/4dlPirkka arrabbiatapestoa
- 1/2dlbasilikaa hienonnettuna
- 1/2rklsitruunanmehua
Valmistus
alle 30 min- Keitä perunat kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Kuori ja kuutioi jäähtyneet perunat.
- Viipaloi makkara vinoviipaleiksi. Poista kukkakaalista lehdet. Paloittele kukkakaalin kukinnot. Paloittele myös varsi pieniksi paloiksi. Hienonna kuorittu sipuli.
- Ruskista makkaranpalat pannulla. Siirrä sivuun.
- Lisää öljy kuumalle pannulle ja paista kasviksia noin 15 minuuttia välillä käännellen. Sekoita joukkoon pesto ja makkarat. Mausta sitruunanmehulla ja lisää pinnalle lopuksi basilika.
Katso video
Kategoriat
Teemat Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kommentoi