Vegaaninen pyttipannu
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Herkullinen vegaaninen versio perinteisestä pyttipannusta syntyy kasvismakkaroista. Pyttis maustetaan mausteisella pestolla ja tuoreella basilikalla.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
400 g kasvismakkaraa | tai |
1 pkt (240 g) | tai |
300 g | kukkakaalia tai |
1 (100 g) | sipuli tai |
1 1/2 rkl | öljyä tai |
1/2–3/4 dl | tai |
1/2 dl | basilikaa hienonnettuna tai |
1/2 rkl | sitruunanmehua tai |
Valmistus
alle 30 min
Keitä perunat kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Kuori ja kuutioi jäähtyneet perunat.
Viipaloi makkara vinoviipaleiksi. Poista kukkakaalista lehdet. Paloittele kukkakaalin kukinnot. Paloittele myös varsi pieniksi paloiksi. Hienonna kuorittu sipuli.
Ruskista makkaranpalat pannulla. Siirrä sivuun.
Lisää öljy kuumalle pannulle ja paista kasviksia noin 15 minuuttia välillä käännellen. Sekoita joukkoon pesto ja makkarat. Mausta sitruunanmehulla ja lisää pinnalle lopuksi basilika.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min3,4(54 arviota)
- alle 30 min4,2(92 arviota)
- alle 30 min4,6(388 arviota)
- alle 15 min4,5(118 arviota)
- alle 30 min4,4(172 arviota)
- yli 60 min4,7(64 arviota)
- alle 15 min2,2(17 arviota)
- alle 30 min3,8(129 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,9 (115 arviota)