• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Pestokasviksia ja bratwurstia

Pestokasviksia ja bratwurstia
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 120 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 1pala (n. 200 g)lanttua
    • 1pala (n. 200 g)selleriä
    • 1(200 g)palsternakka
    • 5-6(n. 500 g)porkkanaa
    • 2(200 g)sipulia
    • 2(200 g)punasipulia

Pestomarinadi

Pinnalle

    • persiljaa

Lisäksi

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori ja lohko lanttu, selleri, palsternakka ja porkkanat isoiksi noin 3 cm:n kokoisiksi paloiksi. Kuori ja paloittele sipulit neljään osaan.
  2. Sekoita pestomarinadin ainekset keskenään isossa kulhossa. Lisää kulhoon kasvikset ja sekoittele. Anna kasvisten marinoitua muutama minuutti.
  3. Kaada vihannekset uunipannuun yhdeksi kerrokseksi. Kypsennä 200 asteessa toiseksi alimmalla tasolla noin puoli tuntia.
  4. Paista bratwurstit pakkauksen ohjeen mukaan. Ripottele vihanneksille runsaasti silputtua persiljaa. Tarjoa pestokasviksien ja bratwurstin lisäksi lämmintä leipää.

Ravintosisältö per 100 g

  • 120 kcal501 kJ
  • Proteiinia3,04 g
  • Hiilihydraatteja5,43 g
  • Rasvaa9,68 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille