Pestokasviksia ja bratwurstia
Bratwurstin kanssa maistuu mehevät pestokasvikset.
4 annosta30 - 60 min120 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 1pala (n. 200 g)lanttua
- 1pala (n. 200 g)selleriä
- 1(200 g)palsternakka
- 5-6(n. 500 g)porkkanaa
- 2(200 g)sipulia
- 2(200 g)punasipulia
Pestomarinadi
- 1tlPirkka suolaa
- 1/2tlmustapippuria
Pinnalle
- persiljaa
Lisäksi
- 1-2pkt(à 4 kpl)Pirkka bratwurstia
Valmistus
30 - 60 min- Kuori ja lohko lanttu, selleri, palsternakka ja porkkanat isoiksi noin 3 cm:n kokoisiksi paloiksi. Kuori ja paloittele sipulit neljään osaan.
- Sekoita pestomarinadin ainekset keskenään isossa kulhossa. Lisää kulhoon kasvikset ja sekoittele. Anna kasvisten marinoitua muutama minuutti.
- Kaada vihannekset uunipannuun yhdeksi kerrokseksi. Kypsennä 200 asteessa toiseksi alimmalla tasolla noin puoli tuntia.
- Paista bratwurstit pakkauksen ohjeen mukaan. Ripottele vihanneksille runsaasti silputtua persiljaa. Tarjoa pestokasviksien ja bratwurstin lisäksi lämmintä leipää.
Kategoriat
Ravintosisältö per 100 g
- 120 kcal501 kJ
- Proteiinia 3,04 g
- Hiilihydraatteja5,43 g
- Rasvaa9,68 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi