Omenainen makkaravuoka
- Annosmäärän. 5 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Gluteeniton
Uunissa valmistettava omenainen makkaravuoka on helppo arkiruoka, joka maistuu koko perheelle.
- Gluteeniton
Ainekset
n. 5 annosta
- 8–9 (n. 800 g) Pirkka perunaa (punainen tai keltainen pussi)
- 2 punasipulia
- 2 porkkanaa
- 3 rkl öljyä
- 1 tl oreganoa
- 1/2 tl timjamia
- 1/2 tl suolaa
- ripaus mustapippuria
- 1 pkt (540 g) Pirkka lenkkimakkaraa
- 2 omenaa (esim. Jonagold)
Kastike
- 1 tlk (200 g) Pirkka Kevyt kermaviiliä tai turkkilaista
- 1 dl Pirkka sinappikurkkusalaattia
- 2–3 rkl ruohosipulia hienonnettuna
Ravintosisältö
- Energia700 kJ / 168 kcal
- Rasva9,7 g
- josta tyydyttynyttä2,8 g
- Hiilihydraatit15,2 g
- josta sokereita5,1 g
- Proteiini4,5 g
- Suola0,9 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
- Kuori ja lohko perunat ja sipulit kuuteen osaan. Kuori porkkanat, halkaise ja paloittele.
- Levitä kasvikset uunivuokaan. Lisää öljy ja mausteet ja sekoita. Kypsennä uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.
- Kuori ja paloittele makkara. Pese omenat hyvin. Jätä omeniin kuori, poista siemenkodat omenaporalla ja lohko.
- Lisää omenat ja makkarat vuokaan ja jatka kypsentämistä vielä noin 20 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä ja makkarat saaneet väriä. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Tarjoa makkaravuoka vihreän salaatin ja kermaviilikastikkeen kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
- Plussa-etu −12 %Plussa-kortillaEtuhinta 2,50/3 kpl4,17/kgIlman Plussa-korttia 0,95/kpl (4,75/kg)
Voisit pitää myös näistä
- Videoalle 30 min4,1(40 arviota)
- Video30 - 60 min3,9(97 arviota)
- 30 - 60 min3,6(8 arviota)
- 30 - 60 min3,8(53 arviota)
- alle 30 min2,5(2 arviota)
- 30 - 60 min4,0(13 arviota)
- 30 - 60 min3,5(50 arviota)
- 30 - 60 min3,8(12 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,6 (16 arviota)