• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Omenainen makkaravuoka

Omenainen makkaravuoka
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 460 kcal / annos (350g)

Ainekset

n. 5 annosta

Kastike

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori ja lohko perunat ja sipulit kuuteen osaan. Kuori porkkanat, halkaise ja paloittele.
  2. Levitä kasvikset uunivuokaan. Lisää öljy ja mausteet ja sekoita. Kypsennä uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.
  3. Kuori ja paloittele makkara. Pese omenat hyvin. Jätä omeniin kuori, poista ­siemenkodat omenaporalla ja lohko.
  4. Lisää omenat ja makkarat vuokaan ja jatka kypsentämistä vielä noin 20 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä ja makkarat saaneet väriä. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Tarjoa makkaravuoka vihreän salaatin ja kermaviilikastikkeen kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 350g100 g

  • 460 kcal1 930 kJ
  • Proteiinia12 g
  • Hiilihydraatteja47 g
  • Rasvaa25 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu