Hyppää sisältöön
Omenainen makkaravuoka Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Omenainen makkaravuoka

  • Annosmäärän. 5 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Gluteeniton
Uunissa valmistettava omenainen makkaravuoka on helppo arkiruoka, joka maistuu koko perheelle.
  • Gluteeniton

Ainekset

n. 5 annosta

Kastike

Ravintosisältö

  • Energia
    700 kJ / 168 kcal
  • Rasva
    9,7 g
  • josta tyydyttynyttä
    2,8 g
  • Hiilihydraatit
    15,2 g
  • josta sokereita
    5,1 g
  • Proteiini
    4,5 g
  • Suola
    0,9 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori ja lohko perunat ja sipulit kuuteen osaan. Kuori porkkanat, halkaise ja paloittele.
  2. Levitä kasvikset uunivuokaan. Lisää öljy ja mausteet ja sekoita. Kypsennä uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.
  3. Kuori ja paloittele makkara. Pese omenat hyvin. Jätä omeniin kuori, poista ­siemenkodat omenaporalla ja lohko.
  4. Lisää omenat ja makkarat vuokaan ja jatka kypsentämistä vielä noin 20 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä ja makkarat saaneet väriä. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Tarjoa makkaravuoka vihreän salaatin ja kermaviilikastikkeen kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,6 (16 arviota)