Ohra-päärynä-kaneliuunipuuro
Maukkaan uunipuuron pohja syntyy valmiista päärynäsoseesta ja makua tuo kaneli. Noin 0,75€/annos.
- 6 annosta
- yli 60 min
Ainekset
6 annosta
- 2tlk(1/2 l )Pirkka 100% päärynäsosetta
- 5dlvettä
- 1 1/2dlPirkka esikypsennettyjä, rikottuja ohrasuurimoita
- 1tlsuolaa
- 2kanelitankoa
Valmistus
yli 60 min- Laita kaikki puuron ainekset uunipataan tai kokonaan teräksisen kattilaan ja sekoita.
- Nosta kattila 175 asteiseksi lämmitetyn uunin alatasolle.
- Kypsennä noin 1 tunti ja 20 minuuttia tai kunnes seos on löysää puuroa.
- Nosta puuro uunista ja sekoita. Poista kanelitangot.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 12/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Jos ohjeen puolittaa, mikä olisi sopiva aika olla uunissa tai onko jotain merkkiä, mistä näkee että puuron voi ottaa uunista pois?
Essi, uunipuuro on valmista, kun puuron pinta on saanut hieman väriä ja puuron rakenne on kiinteä. Halutessaan ohrasuurimoiden kypsyyden voi testata maistamalle puuroa astian keskiosasta.
Juuri otin uunista ja on TOSI löysää.. raaka-aineet laitoin ohjeen mukaan. Jähmettyyköhän jäähtyessään vähän? Hyvältä kyllä maistuu :)
Ollaan vaihdettu päärynäsoseen tilalle omenasose ja hyvää tuli. Tästä tuli vakioruoka meidän ruokalistalle♡
M, kiitos palautteestasi. Reseptiin oli valitettavasti jäänyt virhe. Päärynä sosetta tarvitaan uunipuuroon kaksi purkkia.
Lehdessä missä oli tämä sama ohje, siinä oli kaksi purkkia pääeynäsosetta...