• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Omenasalsa letuille

Omenasalsa letuille
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 10 annosta
  • alle 30 min
  • 120 kcal / annos (75g)

Ainekset

n. 10 annosta

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Leikkaa (kuoritut) omenat ohuiksi lohkoiksi. Hienonna puolikas chilipalkoa, josta on poistettu siemenet.
  2. Kiehauta omenalohkot ja chilisilppu pannulla rasvassa. Mausta fariinisokerilla ja kanelilla.
  3. Lisää sitrusmehut. Hauduta omenat pehmeiksi miedolla lämmöllä kannen alla. Lisää lopuksi viipaloitu banaani. Tarjoa lettujen tai pannukakun ja vaniljajäätelön kanssa.

Ravintosisältö perannos 75g100 g

  • 120 kcal502 kJ
  • Proteiinia1 g
  • Hiilihydraatteja17 g
  • Rasvaa5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille