• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Omena-kookospannukakku

Omena-kookospannukakku
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 annosta
  • yli 60 min
  • 156 kcal / 100 g

Ainekset

8 annosta

Uunipannulle

    • 1rklöljyä

Lisäksi

Valmistus

yli 60 min
  1. Sekoita kookosmaidon joukkoon vehnäjauhot. Mausta taikina sokerilla ja suolalla. Anna taikinan turvota puolisen tuntia.
  2. Vatkaa munat yksitellen taikinaan. Poista omenoista siemenkota omenaporalla. Kuori ja leikkaa omenat noin 1/2 sentin paksuisiksi renkaiksi. Mausta omenaviipaleet kanelilla ja inkiväärillä.
  3. Kaada taikina öljyllä voidellun leivinpaperin päälle uunipannulle. Levitä päälle maustetut omenaviipaleet. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla noin 40 minuuttia.
  4. Mausta vähän sulanut vaniljajäätelö kardemummalla. Tarjoa maustettu jäätelö ja vaahterasiirappi pannukakun kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 156 kcal652 kJ
  • Proteiinia3,26 g
  • Hiilihydraatteja16,2 g
  • Rasvaa8,59 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille