• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Paahdettu vihersalaattiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Paahdettu vihersalaatti

Noin 1,69€/annos.

  • 6-8 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

6-8 annosta
    • 500gsydän-, cosmopolitan- tai romainesalaattia
    • 1/2(à 350 g)Pirkka Parhaat kiviuunikierrepatonkia
    • öljyä
    • 4-6kananmunaa
    • tilliä

Lehtikaalimuru

Kastike

Valmistus

30 - 60 min
  1. Valmista ensin lehtikaalimuru. Sekoita öljy ja mausteet sekä lehtikaalit keskenään. Levitä lehtikaaliseos pellille leivinpaperin päälle. Paahda uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes ne ovat rapeita.
  2. Valmista kastike sekoittamalla mausteet ranskankerman joukkoon. Anna maustua.
  3. Leikkaa salaattikerät pitkittäin kahtia tai neljään osaan koosta riippuen. Viipaloi patonki. Levitä patonkiviipaleet ja salaatit pellille leivinpaperin päälle. Pirskota päälle öljyä ja ripottele sormisuolaa. Paahda 200 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes molemmat saavat väriä.
  4. Keitä ja jäähdytä kananmunat. Kuori ja halkaise ne.
  5. Asettele salaatit, patonkiviipaleet ja munanpuolikkaat tarjoiluvadille. Valuta päälle kastiketta ja ripottele lehtikaalimuru. Viimeistele tillillä.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 6 arvostelua
  • Kokki6.12.2017

    Lehtikaalia jos paistaa 20 min 200C lämpötilassa niin se palaa aivan mustaksi. Resepti on siis täysin pielessä tältä osin. Oikea aika on noin 10-15 min.