Wasabi-uunilohi
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Wasabi-uunilohi on helppo, nopea ja maukas uuniruoka, jossa maistuvat aasialaiset maut.
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
- n. 600 g kirjolohifileetä
- 3/4 tl suolaa
- 1/4 tl mustapippuria
- 1 prk (150 g) Pirkka crème fraîchea (ranskankermaa, 18 %)
- 2 rkl seesaminsiemeniä paahdettuna
- 1 rkl sitruunan- tai limetinmehua
- 2–3 tl wasabia
- 1 tl inkivääritahnaa
- ripaus suolaa
- ripaus sokeria
- (sitruunankuorta raastettuna)
Ravintosisältö
- Energia755 kJ / 181 kcal
- Rasva12,7 g
- josta tyydyttynyttä3,9 g
- Hiilihydraatit1,9 g
- josta sokereita1,2 g
- Proteiini14,4 g
- Suola1,1 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 30 min
- Poista fileestä tarvittaessa ylimääräinen rasva ja ruodot. Pyyhi fileen pinta talouspaperilla ja nosta uunivuokaan nahkapuoli alaspäin. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Sekoita ranskankerman joukkoon paahdetut seesaminsiemenet, sitruunanmehu, wasabi- ja inkivääritahna. Mausta suolalla ja pippurilla. Levitä seos kalan päälle.
- Paista 200 asteessa 20–30 minuuttia riippuen fileen paksuudesta. Koristele halutessasi raastetulla sitruunan kuorella. Tarjoa lisäksi perunoita ja höyrytettyjä kasviksia.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- Arkiston aarrealle 30 min3,2(13 arviota)
- 30 - 60 min4,6(36 arviota)
- alle 15 min3,3(6 arviota)
- alle 30 min3,6(61 arviota)
- alle 30 min3,9(15 arviota)
- alle 30 min4,1(50 arviota)
- Arkiston aarrealle 30 min
- Arkiston aarre30 - 60 min3,9(37 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,0 (57 arviota)
- Jupe2 vuotta sittenErinomaista 👍