• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Wasabi-uunilohi

Wasabi-uunilohi on helppo, nopea ja maukas uuniruoka, jossa maistuvat aasialaiset maut.
Wasabi-uunilohi
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 341 kcal / annos (190g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Poista fileestä tarvittaessa ylimääräinen rasva ja ruodot. Pyyhi fileen pinta talouspaperilla ja nosta uunivuokaan nahkapuoli alaspäin. Mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Sekoita ranskankerman joukkoon paahdetut seesaminsiemenet, sitruunanmehu, wasabi- ja inkivääritahna. Mausta suolalla ja pippurilla. Levitä seos kalan päälle.
  3. Paista 200 asteessa 20-30 minuuttia riippuen fileen paksuudesta. Koristele halutessasi raastetulla sitruunan kuorella. Tarjoa lisäksi perunoita ja höyrytettyjä kasviksia.

Ravintosisältö perannos 190g100 g

  • 341 kcal1 430 kJ
  • Proteiinia26,1 g
  • Hiilihydraatteja3,06 g
  • Rasvaa25 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille13