AamiaispizzatTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Aamiaispizzat

Aamiaspizzoissa on kaikki brunssin perusainekset - sämpylämäinen pizzataikina, pekonia ja kananmunia. Jätä kananmunat löysiksi tai paista kypsiksi makusi mukaan. Noin 1,40 €/annos*

  • 4 kpl
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 kpl

Kastike

Täyte

Valmistus

30 - 60 min
  1. Lämmitä vesi noin 42-asteiseksi. Lisää pieneen jauhomäärään sekoitettu hiiva, suola ja öljy taikinaan. Alusta loput jauhot vähitellen joukkoon. Kohota taikina liinan alla kaksinkertaiseksi, noin 30 minuuttia.
  2. Lisää pekonit parissa erässä kylmälle pannulle ja paista rapeiksi. Sekoita valkosipuli ranskankermaan.
  3. Jaa taikina 4 osaan ja muotoile leivinpaperin päälle pellille 4 pientä pizzapohjaa (⌀ 15 cm). Levitä ranskankerma ja ripottele juustoraaste pizzoille.
  4. Leikkaa pekonit puoliksi ja lisää ne ja lehtikaali pizzoille. Jätä keskelle tyhjää tilaa kananmunaa varten.
  5. Paista pizzoja uunin alatasolla 225 asteessa ensin 8 minuuttia. Nosta pizzat uunista ja paina keskelle lusikalla kunnon kolot. Riko kananmunat yksitellen lasiin ja valuta kuoppiin. Paista pizzoja vielä 6-7 minuuttia, kunnes valkuainen on hyytynyt. Ripottele suolaa kananmunille.

Katso video

Tiesitkö että...

Vinkki! Jos haluat täysin kypsät kananmunat, voit lisätä ne yhtä aikaa muiden täytteiden kanssa. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Iso Omena
Vaihda
  • Pirkka kuivahiiva 4x11g
    Pirkka kuivahiiva 4x11g
    1,09/kpl24,77/kg
  • Sunnuntai kuivahiiva 4x11 g
    Sunnuntai kuivahiiva 4x11 g
    1,35/kpl30,68/kg
  • Sunnuntai kuivahiiva 10x11 g