• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Tomaatti-ruohosipulisalaatti

Tomaatti-ruohosipulisalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4-5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 73,4 kcal / 100 g

Ainekset

4-5 annosta

Kastike

Valmistus

30 - 60 min
  1. Viipaloi tomaatit. Sekoita kastikkeen ainekset ja kaada kastike tomaattien päälle. Hienonna ruohosipuli.
  2. Keitä munat koviksi, eli noin 8 minuuttia. Jäähdytä, kuori ja viipaloi ne.
  3. Revi jääsalaatti vadille. Levitä tomaatti- ja munaviipaleet sekä ruohosipuli kerroksittain salaattipedille. Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Ruohosipulin tilalla voit käyttää nippusipulin varsia.

Ravintosisältö per 100 g

  • 73,4 kcal307 kJ
  • Proteiinia3,32 g
  • Hiilihydraatteja3,29 g
  • Rasvaa5,22 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1