Paahdetut kastanjat
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Valmistus
Huuhdo kastanjat ja pyyhi ne talouspaperilla. Tee suippoon päähän ristiviillos terävällä veitsellä.
Peitä tarjoiluastiaksi sopivan uuninkestävän laakean vuoan pohja karkealla suolalla. Paina kastanjat siihen siten, että suippo pää jää ylöspäin.
Paahda kastanjoita uunissa 225 asteessa noin 20 minuuttia kastanjoiden koosta riippuen. Kypsän kastanjan tunnistaa siitä, että kuori irtoaa helposti ja malto tuntuu puristettaessa pehmeältä. Tikulla kokeilemalla voit myös tarkastaa, ovatko kastanjat pehmeitä sisältä.
Tarjoa kastanjat heti paahtamisen jälkeen kuumina. Kastanjat kuoritaan ja syödään sormin esimerkiksi sitruunalla maustetun vaahdotetun voin kanssa.
Tiesitkö, että paahdettu kypsä kastanja on täyteläinen ja miedon makuinen. Maku muistuttaa perunaa, mutta on hieman makeampi ja pähkinämäinen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,0(351 arviota)
- 30 - 60 min4,0(24 arviota)
- alle 30 min4,2(19 arviota)
- alle 30 min3,7(19 arviota)
- yli 60 min4,2(18 arviota)
- 30 - 60 min3,3(3 arviota)
- alle 30 min4,6(39 arviota)
- alle 30 min3,9(33 arviota)