Halstratut silakat
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Halstratut eli hiillostetut silakat ovat ihanaa kesäruokaa. Halsteriin limittäin ladottuna silakat kypsyvät kätevästi myös avotulella.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
1 kg | kokonaisia silakoita tai |
öljyä tai | |
1 rkl | karkeaa merisuolaa tai |
Ravintosisältö
Energia | 494 kJ / 118 kcal |
Rasva | 6 g |
josta tyydyttynyttä | 1,5 g |
Hiilihydraatit | 0 g |
josta sokereita | 0 g |
Proteiini | 16 g |
Suola | 2,1 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 30 min
Perkaa silakat poistamalla niistä sisälmykset. Jätä päät ja selkäruodot paikoilleen. Huuhtele kalat.
Öljyä halsteri. Lado kalat limittäin halsteriin vieri viereen. Ripottele kaloille suolaa molemmin puolin. Halstraa molemmin puolin hiilloksen päällä, 3–5 minuuttia per puoli kalojen koosta riippuen.
Silakat ovat kypsiä, kun evä irtoaa kerralla nyppäisemällä.
Vinkki! Voit myös kypsentää silakat halsterissa perkaamattomina.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,0(4 arviota)
- yli 60 min3,8(9 arviota)
- alle 30 min3,3(12 arviota)
- yli 60 min4,4(25 arviota)
- 30 - 60 min3,9(293 arviota)
- alle 30 min3,3(7 arviota)
- yli 60 min4,1(41 arviota)
- alle 30 min3,1(8 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,7 (19 arviota)