Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
PäärynätiramisuTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Päärynätiramisu

  • 5-6 annosta
  • alle 15 min
  • 332 kcal / 100 g

Ainekset

5-6 annosta
    • 175gtummia täytekeksejä (esim. Pirkka Daniela tai
    • Domino)
    • 1tlk(425 g)Pirkka päärynänpuolikkaita
    • 1tlk(2 dl)Pirkka vaahtoutuvaa vaniljakastiketta

Valmistus

alle 15 min
  1. Hienonna täytekeksit monitoimikoneessa hienoksi muruksi. Valuta ja paloittele päärynät. Vaahdota vaniljakastike.
  2. Annostele keksimuruja, päärynänpaloja ja vaniljavaahtoa kerroksittain laseihin, päällimmäiseksi vaniljavaahtoa. Ripottele pinnalle vielä keksimuruja. Tarjoa kylmänä.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 332 kcal1 390 kJ
  • Proteiinia5,32 g
  • Hiilihydraatteja37,4 g
  • Rasvaa18,5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Lisää tästä reseptin raaka-aineita ostoslistallesi

Valikoima ja hinnat kaupasta K‑Citymarket Iso Omena
Iso Omena
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Pirkka Daniela vaniljanmakuinen täytekeksi 350g
    Pirkka Daniela vaniljanmakuinen täytekeksi 350g
    2,29/kpl6,54/kg
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle K-Menu Vaniljatäytekeksi 350g
    K-Menu Vaniljatäytekeksi 350g
    0,99/kpl2,83/kg
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Oreo original täytekeksi 154g vanilja
    Oreo original täytekeksi 154g vanilja
    1,79/kpl11,62/kg
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Pirkka vaahtoutuva vaniljakastike 2,5 dl laktoositon
    Pirkka vaahtoutuva vaniljakastike 2,5 dl laktoositon
    1,25/kpl5,00/l
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua