• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Paistettu camembert

Paistettu camembert
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • alle 30 min
  • 283 kcal / 100 g

Ainekset

    • 2(à 125 g)puolikypsää tai raakaa camembertjuustoa
    • muna
    • 1dlkorppujauhoja

Paistamiseen

    • voita tai margariinia

Lisäksi

    • vadelmahilloa

Valmistus

alle 30 min
  1. Vatkaa munan rakenne rikki. Mittaa korppujauhot lautaselle. Leikkaa juustot kahteen tai neljään osaan. Kasta palat ensin munaan, sitten korppujauhoihin. Paista juustopalat voissa pannulla molemmin puolin. Valuta ylimääräinen rasva talouspaperiin. Tarjoa heti jälkiruokana kirsikka- tai vadelmahillon kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 283 kcal1 180 kJ
  • Proteiinia20,1 g
  • Hiilihydraatteja12,5 g
  • Rasvaa16,8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille