Paistettu camembert
- Valmistusaikaalle 30 min
Paistettu camembert on alle puolessa tunnissa valmistuva suolainen juustojälkiruoka, joka kannattaa tarjota heti kirsikka- tai vadelmahillon kanssa.
Ainekset
2 (à 125 g) | puolikypsää tai raakaa camembertjuustoa tai |
muna tai | |
1 dl | korppujauhoja tai |
Paistamiseen | |
---|---|
voita tai margariinia tai | |
Lisäksi | |
vadelmahilloa tai |
Valmistus
alle 30 min
Vatkaa munan rakenne rikki. Mittaa korppujauhot lautaselle. Leikkaa juustot kahteen tai neljään osaan. Kasta palat ensin munaan, sitten korppujauhoihin. Paista juustopalat voissa pannulla molemmin puolin. Valuta ylimääräinen rasva talouspaperiin. Tarjoa heti jälkiruokana kirsikka- tai vadelmahillon kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Myllyn Paras Korppujauho 300gHinta 1,49/kpl4,97/kg
- Pirkka suomalainen voi 400gHinta 4,65/kpl11,63/kg
- Pirkka Parhaat Camembert 250g vähälaktoosinenHinta 5,19/kpl20,76/kg
- Le Rustique camembert 250g valkohomejuustoHinta 6,95/kpl27,80/kg
- Pirkka kananmuna 6 kpl/ 348 gHinta 1,49/kpl4,28/kg
- Pirkka vapaan kanan munia 6 kpl/408 gHinta 1,69/kpl4,14/kg
- Pirkka korppujauho 320gHinta 1,09/kpl3,41/kg
- Moilas korppujauho 350g gluteenitonHinta 3,79/kpl10,83/kg
- Pirkka suomalainen voi 500gHinta 3,79/kpl7,58/kg
- Arla lisäaineeton normaalisuolainen meijerivoi 500g vähälaktoosinenHinta 3,49/kpl6,98/kg
- Den Gamle Fabrik enemmän marjaa vähemmän sokeria vadelmahillo 270gHinta 5,55/kpl20,56/kg
- St. Dalfour Vadelmahillo 284gHinta 4,15/kpl14,61/kg
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,0(1 arvio)
- alle 30 min3,8(58 arviota)
- 30 - 60 min
- alle 30 min3,7(3 arviota)
- alle 30 min3,3(15 arviota)
- alle 30 min1,0(1 arvio)
- alle 30 min4,1(64 arviota)
- 30 - 60 min3,9(12 arviota)