• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Paistettu lohi ja sitruuna-kaprismaustevoi

Paistettu lohi valmistuu nopeasti pannulla. Viimeistele annos raikkaan sitruunaisella kaprismaustevoilla.
Paistettu lohi ja sitruuna-kaprismaustevoi
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 420 kcal / annos (200g)

Ainekset

4 annosta
    • n. 1kgPirkka lohifileetä (ruodoton)
    • 1-1 1/2tlsuolaa
    • 1-2rklöljyä
    • 1pkt(100 g)Valio sitruunavoita
    • 1/4tlsuolaa
    • ripausmustapippuria
    • sitruunaviipaleita

Valmistus

alle 30 min
  1. Fileoi lohi nahattomaksi. (Leikkaa tarvittaessa fileen ohuempi vatsaosa pois ja paista se erikseen.) Leikkaa filee neljään osaan. Mausta suolalla.
  2. Vaahdota huoneenlämpöinen voi sähkövatkaimella. Hienonna neljä kaprista. Sekoita kaprikset, suola ja mustapippuri voin joukkoon. Lusikoi voi pursotinpussiin ja pursota valmiiksi ruusukkeiksi (10 kpl) leivinpaperin päälle. Laita ruusukkeet jähmettymään pakastimeen.
  3. Paista lohipalat rasvassa kuumalla pannulla noin 2 minuuttia/puoli fileen paksuudesta riippuen. Koristele lohipalat maustevoilla, kapriksilla ja sitruunaviipaleilla. Tarjoa lisäksi perunasosetta.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit pakastaa loput maustevoiruusukkeet tai tarjota ne leivän kanssa.

Ravintosisältö perannos 200g100 g

  • 420 kcal1 760 kJ
  • Proteiinia28 g
  • Hiilihydraatteja1 g
  • Rasvaa34 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille4