Paistettu siika
Rapeaksi paistettu siika onnistuu, kun paistat nahkapuolen ensin ja käytät apuna painoa. N. 5,45 €/annos.
- 3 annosta
- 30 - 60 min
- 183 kcal / annos (160g)
Ainekset
3 annosta
- 600gnahallista siikafileetä
- n. 1tlsuolaa
- 1-2rklFlora kokin salaisuus kasvi- ja voiöljyseosta
- ripausmustapippuria
Valmistus
30 - 60 min- Suomusta fileet ja nypi ne ruodottomiksi. Leikkaa fileet annospaloiksi ja mausta suolalla.
- Kuumenna pannu ja rasva. Paista fileet nahkapuoli alaspäin muutamassa erässä. Laita kalojen päälle leivinpaperi ja painoksi esimerkiksi toinen pannu tai kattila. Näin saat nahasta rapean eikä se käpristy paistettaessa.
- Käännä fileet paistamisen loppuvaiheessa. Paista vielä hetki, jotta fileet kypsyvät. Kala saa jäädä sisältä meheväksi. Mausta ripauksella mustapippuria.
- Tarjoa paistettu siika esimerkiksi sienikastikkeen kanssa.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 6/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 160g100 g
- 183 kcal768 kJ
- Proteiinia 26,7 g
- Hiilihydraatteja0 g
- Rasvaa8,45 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi