Poron ulkofilee
- Annosmäärä6 annosta
- Valmistusaikaalle 15 min
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Poron ulkofileepihvit ovat juhlaruokaa parhaimmillaan. Maukas ja murea liha ei kaipaa muita mausteita kuin suolan ja pippurin.
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
6 annosta
2 pkt (à 200 g) | Pirkka poron ulkofileetä (pakaste) tai |
2 rkl | Flora kokin salaisuus kasvi- ja voiöljyseosta tai |
ripaus | suolaa tai |
ripaus | mustapippuria tai |
Valmistus
alle 15 min
Ota sulatetut fileet huoneenlämpöön vähintään 1/2 tuntia ennen valmistusta.
Paista muutamassa erässä rasvassa noin 2 minuuttia/puoli halutusta kypsyysasteesta riippuen. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna vetäytyä alumiinifoliossa 5 minuuttia. Leikkaa ulkofileet kolmeen osaan.
Tarjoa esimerkiksi portviinikastikkeen, palsternakkapyreen ja paahdettujen ruusukaalien kanssa. Koristele annokset puolukoilla ja tuoreella timjamilla.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,0(49 arvostelua)
- 30 - 60 min3,3(89 arvostelua)
- 30 - 60 min4,3(58 arvostelua)
- alle 30 min4,0(28 arvostelua)
- 30 - 60 min3,9(87 arvostelua)
- alle 30 min4,5(178 arvostelua)
- yli 60 min4,2(50 arvostelua)
- alle 15 min2,0(1 arvostelu)
Arvostele resepti
ka. 4,1 (83 arvostelua)