Parmesaanikuorrutettu kana ja harissakasvikset
Parmesaanikuorrutetut broilerin paistileikkeet ja harissalla maustetulla marinadilla valellut kasvikset valmistuvat samalla kertaa grillissä.
4 annosta30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- n. 600gkanan paistileikkeitä
- n. 1tlsuolaa
- 1/2tlmustapippuria
- 1–2rklöljyä grillaukseen tai paistamiseen
Parmesaanikuorrute
- 3/4dlpankojauhoja tai
- Pirkka korppujauhoja
Harissakasvikset
- 1(500 g)Pirkka Luomu kukkakaali
- 1(300 g)Pirkka Luomu parsakaali
- 1(500 g)kesäkurpitsa
- 1nippuuuden sadon sipuleita
- 2rklsitruunanmehua
- ripausmustapippuria
Valmistus
30 - 60 min- Valmistele harissakasvikset. Paloittele kukkakaali, parsakaali ja kesäkurpitsa isohkoiksi paloiksi. Paloittele myös sipulit varsineen.
- Sekoita öljy, harissatahna ja sitruunanmehu keskenään. Sivele kasvikset harissaöljyllä ja anna maustua hetki.
- Sekoita parmesaani ja panko- tai korppujauhot. Pyöräytä leikkeet kuorrutteessa.
- Mausta kanat suolalla ja pippurilla. Grillaa paistileikkeet grillissä kypsiksi tai kypsennä uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.
- Grillaa kasvikset grillissä tai paahda uunissa 200 asteessa 15–20 minuuttia, kunnes ne saavat hieman väriä ja pehmenevät. Isot kasvispalat voi grillata ritilällä tai parilalla sellaisenaan, suojaa miniluumutomaatit tarvittaessa foliolla tai foliovuoalla, jotta ne eivät putoa grilliin. Mausta suolalla ja pippurilla.
Tiesitkö että...
Vinkki! Harissan voi myös korvata Pirkka vihreällä pestolla.Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kokeile myös
- yli 60 min4,4(16 arvostelua)
- 30 - 60 min
Kommentoi