• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kalapuikot

Itse tehdyt kalapuikot ovat ihanan rapeita ja maukkaita. Kalapuikot valmistat nopeasti pakastekalasta ja pankojauhoista.Tämäkin resepti vain n. 1,80€/annos*.
Kalapuikot
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 25 kpl
  • alle 30 min
  • 270 kcal / annos (110g)

Ainekset

n. 25 kpl

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Sulata seitifileet pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa fileet sopiviksi annospaloiksi (suuremmat fileet noin 4-5 osaan).
  2. Riko kananmunat kulhoon ja vatkaa munien rakenne rikki. Mittaa pankojauhot, suola ja mustapippuri toiseen kulhoon.
  3. Leivitä kalapalat kastamalla ne ensin kananmunassa ja sitten jauhoseoksessa.
  4. Paista kalapuikot pannulla runsaassa öljyssä välillä käännellen, kunnes pinta on kauniin ruskea ja kala on kypsää. Paistoaika vaihtelee hieman kalapalojen koon mukaan (muutama minuutti per puoli). Tarjoa kalapuikot perunasoseen tai ranskalaisten perunoiden sekä valkosipulimajoneesin kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 9/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 110g100 g

  • 270 kcal1 130 kJ
  • Proteiinia15 g
  • Hiilihydraatteja13 g
  • Rasvaa18 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille16