Paprika-sipulipannu ja grillatut makkaratTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Paprika-sipulipannu ja grillatut makkarat

Peruna-sipulipannu on pyttipannun kaltainen ruoka, joka tarjotaan tällä kertaa erikseen grillattujen makkaroiden lisäkkeenä.

Ainekset

4 annosta
    • 3(300 g)sipulia
    • 2paprikaa (punainen ja keltainen)
    • 1rklöljyä
    • 1–2valkosipulinkynttä
    • 1/2tlsuolaa
    • ripausmustapippuria
    • 1/2rklhunajaa
    • 1dlruohosipulia hienonnettuna

Lisäksi

Valmistus

alle 15 min
  1. Leikkaa sipulit lohkoiksi ja paprikat suikaleiksi. Kuullota sipuleita ja paprikoita öljyssä paistinpannulla tai muuriinpohjapannulla muutaman minuutin ajan, kunnes ne pehmenevät.
  2. Lisää joukkoon hienonnettu valkosipuli, suola, pippuri sekä yrttiseos. Hauduta vielä pari minuuttia, kunnes paprikat kuumenevat ja neste on haihtunut.
  3. Lisää lopuksi hunaja ja sekoita. Ripottele pinnalle hienonnettua ruohosipulia.
  4. Grillaa makkarat. Tarjoa paprika-sipulipannun ja jogurtin kanssa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille7 arvostelua