• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Paprika-sipulipannu ja grillatut makkarat

Paprika-sipulipannu ja grillatut makkarat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 154 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 3(300 g)sipulia
    • 2paprikaa (punainen ja keltainen)
    • 1rklöljyä
    • 1-2valkosipulinkynttä
    • 1/2tlsuolaa
    • ripausmustapippuria
    • 1/2rklhunajaa
    • 1dlruohosipulia hienonnettuna

Lisäksi

Valmistus

alle 15 min
  1. Leikkaa sipulit lohkoiksi ja paprikat suikaleiksi. Kuullota sipuleita ja paprikoita öljyssä paistinpannulla tai muuriinpohjapannulla muutaman minuutin ajan, kunnes ne pehmenevät.
  2. Lisää joukkoon hienonnettu valkosipuli, suola, pippuri sekä yrttiseos. Hauduta vielä pari minuuttia, kunnes paprikat kuumenevat ja neste on haihtunut.
  3. Lisää lopuksi hunaja ja sekoita. Ripottele pinnalle hienonnettua ruohosipulia.
  4. Grillaa makkarat. Tarjoa paprika-sipulipannun ja jogurtin kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 154 kcal645 kJ
  • Proteiinia7,11 g
  • Hiilihydraatteja5,12 g
  • Rasvaa11,8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille