• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Papukeitto ja juusto-chorizotoastit

Kevyt keitto ja lämmin juustotoast sopivat vaikka ulkoilun jälkeen lounaaksi tai iltapalaksi. Mausta keitto halutessasi vielä pestolla. Tämäkin resepti vain n. 1,75€/annos*.
Papukeitto ja juusto-chorizotoastit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 240 kcal / annos (490g)

Ainekset

4 annosta

Juusto-chorizotoastit

    • 8viipaletta(240 g)Oululainen Reilu täysjyväleipää
    • 8viipaletta(n. 100 g)Valio punaleima emmentaljuustoa
    • 2(160 g)tomaattia viipaloituna

Valmistus

alle 30 min
  1. Suikaloi kesäkurpitsa ja viipaloi kuorittu valkosipulinkynsi.
  2. Kuullota valkosipuli rasvassa. Kaada joukkoon vesi, lisää liemikuutiot ja kiehauta.
  3. Lisää pavut ja kesäkurpitsat. Mausta basilikalla, oreganolla ja mustapippurilla.
  4. Hauduta kannen alla noin 3 minuuttia, kunnes vihreät pavut ovat kypsiä.
  5. Asettele leiville juusto-, chorizo- ja tomaattiviipaleita. Paina kaksi leipäviipaletta vastakkain ja grillaa leivät voileipägrillissä tai paistinpannulla.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 3/2014. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 490g100 g

  • 240 kcal1 000 kJ
  • Proteiinia11 g
  • Hiilihydraatteja22 g
  • Rasvaa12 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu