Persimon-kanasalaatti
Persimon-kanasalaatissa yhdistyvät persimonin makeus ja sinihomejuuston suolaisuus. Persimonlohkot paistuvat pannulla ihanan makeiksi. Noin 2,55€/annos.*
6 annostaalle 30 min
Ainekset
6 annosta
- 1-2rklrypsiöljyä
- 1/2tlsuolaa
- ripausmustapippuria
- 2-3(450 g)persimonia
- 1ps(200 g)Pirkka sesonkisalaattisekoitusta
- pala(n. 150 g)kurkkua
- 1pkt(125 g)Pirkka sinihomejuustoa
- n. 1/2dlPirkka pinjansiemeniä
Kastike
Valmistus
alle 30 min- Paista kanat kahdessa erässä pannulla öljyssä (noin 1/2 rkl) kypsiksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Siirrä sivuun.
- Pese persimonit. Poista hedelmistä kanta ja leikkaa lohkoiksi. Paista persimonlohkoja pannulla öljyssä (noin 1/2 rkl) muutama minuutti per puoli.
- Levitä salaattisekoitus vadille. Viipaloi pesty kurkku ja lisää salaatin päälle.
- Asettele viipaloidut kanan sisäfileet, paistetut persimonit ja murennettu sinihomejuusto salaattipedille.
- Paahda pinjansiemenet pannulla ilman rasvaa ja ripottele ne salaatin pinnalle. Viimeistele balsamietikkakastikkeella.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 9/2021. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Teemat Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Kommentoi
kaikki reseptit käyttökelpoisia ja hyviä