• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Persimon-kanasalaatti

Persimon-kanasalaatissa yhdistyvät persimonin makeus ja sinihomejuuston suolaisuus.
Persimon-kanasalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 129 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Kastike

    • Pirkka tummaa balsamietikkakastiketta tai
    • Pirkka appelsiinista salaattikastiketta

Valmistus

alle 30 min
  1. Paista broilerit kypsiksi rasvassa.
  2. Levitä salaattisekoitus vadille. Kuori ja paloittele persimon. Lohko tomaatit ja paloittele kurkku.
  3. Asettele salaattiainekset, broilerit ja murennettu sinihomejuusto salaattipedille. Paahda pinjansiemenet pannulla ilman rasvaa ja ripottele ne salaatin päälle.
  4. Valuta päälle haluamaasi kastiketta tai tarjoa se erikseen. Tarjoa lisäksi paahdettua leipää.

Ravintosisältö per 100 g

  • 129 kcal540 kJ
  • Proteiinia8,93 g
  • Hiilihydraatteja5,46 g
  • Rasvaa8,15 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille8
  • Testaaja5.12.2016

    Todella herkullista! Ihan makuyhdistelmä! Sen muutoksen tosin tein reseptiin, että marinoitua kanat itse, laitoin vain pippuria ja yrttisuolaa.

  • Kuluttajapalvelu31.12.2015

    Timbelius, persimonin makupariksi sopivat toki myös monet muutkin juustot, kuten esimerkiksi feta, salaattijuusto, halloumi-juusto tai kermajuusto. Tähän salaattiin voi hyvin murustella sinihomejuuston sijasta vaikkapa fetaa tai salaattijuustoa.

  • timbeliuz30.12.2015

    Voiko homejuuston korvata jollain muulla, en homejuuston ystävä

  • Jade30.12.2015

    Tämä salaatti on herkullinen eikä voi epäonnistua. Kun yhdistää murean kanan, persimonit, lisää rucolaa, homejuustoa ja pinjansiemeniä on lopputulos takuuvarma ja suussasulava.