• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Taatelisalaatti

Taatelisalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 288 kcal / annos (200g)

Ainekset

4 annosta
    • 1hapan omena (esim. Granny Smith)
    • 12Pirkka taatelia
    • n. 50gsinihomejuustoa
    • 1ruukkujääsalaattia
    • 1ruukkurucolaa
    • 12kirsikkatomaattia
    • 1/2dlpinjansiemeniä

Kastike

    • 3rklrypsiöljyä
    • 1rklomenaviinietikkaa
    • ripaussuolaa
    • ripaussokeria
    • mustapippurirouhetta

Valmistus

alle 15 min
  1. Valmista ensin kastike sekoittamalla aineet keskenään. Kuori ja suikaloi omena. Sekoita omenasuikaleet heti kastikkeen joukkoon, etteivät ne tummuisi.
  2. Täytä taatelit sinihomejuustonokareella. Huuhtele ja kuivaa salaatit sekä kirsikkatomaatit. Revi salaatit ja halkaise kirsikkatomaatit. Asettele vadin pohjalle vihreitä salaatteja, päälle täytetyt taatelit, kirsikkatomaatit ja (paahdetut) pinjansiemenet.
  3. Ripottele pinnalle omenasuikaleet ja kastike. Tarjoa alkupalasalaattina vaalean leivän kanssa.

Ravintosisältö perannos 200g100 g

  • 288 kcal1 210 kJ
  • Proteiinia6 g
  • Hiilihydraatteja22 g
  • Rasvaa20 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille