Höylätty tuoreparsasalaatti
Tuoreen parsan voi nauttia myös raakana. Tuoreparsasalaatissa maistuvat hasselpähkinät ja parmesaani.
- 6 annosta
- alle 30 min
Ainekset
6 annosta
- 1nippu(500 g)tuoretta vihreää parsaa
- 100gfenkolia
- 1dlPirkka hasselpähkinöitä
- 1/2ruukkutuoretta basilikaa
parmesaanikastike
- 1/2dlsitruunanmehua
- 1/2tlsuolaa
- 1/4tlmustapippuria
Valmistus
alle 30 min- Leikkaa parsojen puiseva tyvi pois ja kuori parsat, jos ne ovat paksuja ja paksukuorisia. Höylää parsa ja fenkoli kuorimaveitsellä ohuiksi nauhoiksi. Paahda hasselpähkinöitä kuumalla kuivalla pannulla muutama minuutti. Kuori ja rouhi ne jäähtyneinä.
- Mittaa kastikkeen ainekset tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi.
- Siirrä parsat, fenkolit ja basilikan lehdet kulhoon ja sekoita joukkoon kastike. Ripottele pähkinärouhe salaatin pinnalle ja viimeistele kuorimaveitsellä leikatuilla parmesaanilastuilla.
Kategoriat
Sesongit Ruokalajit Teemat Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Ihan mielettömän hyvää! Ja nopea tehdä.